1 Haziran 2010 Salı

Safımız insanlık olmalı!

O gemilerin geleceğini duyduğundan beri "Gazzeli çocuklar"her sabah sahile inip gemiler geldimi diye ümitle beklediler..
O çocukları umut ve gülümsemeyle rahatlıkla dünyaya bakabilmesi adına gayesi"İnsanlık" olan güzel insanlar yollara çıktılar "insan ve vicdan"lafzını dolduran insanları da temsilen..
Ve o güzel insanlara dün sabaha karşı  İsrail askerleri tarafından "Uluslararası"sularda müdahele ettiler.
Diyecek çok söz var ama bir o kadar da suskunluk var.Tanıdıklarımız ve yakınlarımızda orada tanımadıklarımızda..Her biri için endişemiz aynı düzeyde..Dilerim kulaklar sağır diller lal değildir bu durumun karşısında..Herkesin onlar adına elinden gelmesini yapması temennisiyle..Ve herkes lütfen bununla ilgili tavrını ortaya koymalı ve saflar belli olmalı!Safımız insanlık olmalı!

6 yorum:

  1. Allah büyük ve cezalarını inşallah yakında verir...
    dua etmek ve elden ne geliyorsa yapmak lazım...

    YanıtlaSil
  2. Bırak saf belli etmeyi, tepki çekerim korkusuyla bloğunda bu konuyu paylaşamadığını söylüyorlar!
    Neyin tepkisi, kimden tepki?
    İsrail bloğunu mu kapar yoksa!
    *

    Allah içimize merhamet versin.

    Yar ve yardımcımız olsun..

    YanıtlaSil
  3. Elimizden dua dan baska birsey gelmiyor su anda,Allah büyük zalimler zalimliklerini yapsinlar ellerinde firsat varken.Allahin gazabina ugrayacaklar elbet bir gün ve o gün ne aci bir azapla karsilasacaklar,Allahin izniyle.

    YanıtlaSil
  4. yüce tanrım o kadar büyüktür ki illaki ilahi adalet yerini bulacaktır dua etmekten başka elimizden ne gelirki......

    YanıtlaSil
  5. Elbet Allah belalarınıda cezalarınıda verecektir......sabır ve duadan başka bişi elimizden gelmiyor ne yazıkki...sevgiler..öpüyorum

    YanıtlaSil
  6. O insanlar hala bekliyor, zira giden yardımların içinden seçilerek en işe yaramaz oyuncak vs. gibi malzemelerin yardım diye ulaştırıldığını duyduğumda bir kez daha o zalimlere lanet ettim.

    Selamlar...

    YanıtlaSil

Supangle

Bu tatlıyı ne zaman yesem,yapsam annemin eski evimizin küçük mutfağında gösterdiği çaba hep aklıma gelir. Mikser,blender yok iken süzgeç...