18 Eylül 2014 Perşembe

Eylül'de başlamak


İnsanın bazen çok yazası geliyor..
Şunu yazayım,bundan bahsedeyim,diğerini de söyleyeyim derken herşey birbirine de girebiliyor.
İnsan her daim yenileniyor,öğreniyor ve bunları uygulamaya koyuyor.
İçinde bulunduğunuz herhangi bir yapıdan biraz olsun çekildiğinizde farklılıklar dönüşünüzde daha çok anlaşılır.Şimdi benim de dönüşlerimde biraz daha,biraz daha değişiklik
derken çoğalan farklılıklar anlaşılmaktan ziyade ortamın havasını da değiştirebilir.
Geçen akşam çayında aslında aklıma bir sürü şey geldi ve o sevinçle bilgisayar başına oturup yazmam gerekirdi.Ama ne yazık ki yapmadım,ya da yapamadım.
Şimdi de toparlamaya çalışmanın verdiği aceleyle ve illa ki ses vermenin,buradayım demenin isteğiyle yazmaya çalışıyorum.

Bir yerlere gittiğim yok.
Buradayım,hala yemek yapmaktayım.
Pişirilenlerin bitmediği,mutfak ışığının bir türlü sönmediği,bol bol sofraların kurulduğu,muhabbeti sofradan geçirmenin zevk sayıldığı,her daim şehirlerarası,uluslararası yiyeceğin geldiği bizim evde olmaya da devam etmekteyim.

Arada okul durumları,geziler,sıkıntılar,sevinçler,doğanlar,evlenenler,yenilenenler derken hepsinden bir tutam mutluluk,bazen hüzün ala ala biraz daha büyüdük,belki de olgunlaştık.
Bugün baktığımda,blogu açtığım "2007 Eylül'ünden bu yana ne oldu?"sorusuna,çok güzel insanlar,muhabbetler,öğretiler,zamanlar vb gibi daha nicesini katmışım.
O sebeble her koşulda pişirmeye,taşırmaya,yazmaya,fotoğraflamaya,sızlanmaya,sevinmeye,düşünmeye,muhabbete,çaya,okumaya,sevmeye devam olsun inşallah…

Şükür ki blogda 7.Eylül'ü de devirdik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Supangle

Bu tatlıyı ne zaman yesem,yapsam annemin eski evimizin küçük mutfağında gösterdiği çaba hep aklıma gelir. Mikser,blender yok iken süzgeç...