20 Eylül 2009 Pazar

Ramazan Bayramı!


Ramazan-ı şerifi karşılarken güzel sevinçtir insanın ruhuna düşen ama sonra buruk bir veda içini burkar neden bitti diye hatta teyzemin 11 yaşındaki oğlunun niye bitiyor diye ağlamasına sebep vericek kadar önemlidir bizler için amma velakin o burukluğa Rabbin verdiği güzel bir bayram sevinci hemen merhem olur ve onun telaşesi düşer insana..Dışarıdaki koşturmacalar evdeki tatlı telaş alır başını götürür insanı ve o gün gelir bayram sabahı erkenden uyanırsınız değişik bir huzur vardır insanın içinde hissederseniz bu bayram sabahıdır özeldir ve güzeldir duasıyla telaşıyla hazırlığıyla..


Rabbim daha nice güzel bayramları huzurlu,sağlıklı,duanın farkına vardığımız zamanlarda ve hissetmenin erdeminde yaşatmayı nasib eyler inşAllah!

Bayramınız mübarek ola...

7 yorum:

  1. Sana da iyi bayramlar Zeynep'ciğim.

    Öpüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Seninde bayramin mubarek olsun canim,keyifli mutlu dolu dolu bir bayram dilerim

    YanıtlaSil
  3. RAMAZAN BAYRAMINI DOYA DOYA YASAYALIM. HAYIRLI BAYRAMLAR! HER SEYE KADIR OLAN YUCE ALLAH, BIZLERI, DOGRU YOLDAN VE SEVDIKLERIMIZDEN AYIRMASIN! HAYIRLI VE BEREKETLI RAMAZAN BAYRAMLARI DILEGIYLE.
    SEVIM

    YanıtlaSil
  4. Bir damla ümit serpilsin yüreğine, bir damla mutluluk dolsun günlerine , binbir duan kabül ve Bayramın Kutlu Olsun

    YanıtlaSil
  5. Bayramin kutlu olsun canim. Tüm sevdiklerinle birlikte nice güzel bayramlara insallah.

    YanıtlaSil
  6. HER ILKBAHARDA GELINCIKLERIN EN GUZEL BASLANGICLARI MUJDELEMESI GIBI, BU BAYRAMIN DA SANA VE AILENE MUTLULUK VE NESE GETIRMESINI DILIYORUM... IYI BAYRAMLAR!


    www.yenitadlar.blogcu.com

    YanıtlaSil

Supangle

Bu tatlıyı ne zaman yesem,yapsam annemin eski evimizin küçük mutfağında gösterdiği çaba hep aklıma gelir. Mikser,blender yok iken süzgeç...