17 Temmuz 2013 Çarşamba

Kuru Domatesli ve Taze Baharatlı Milföy

Sahura ve iftara yapılacak pratik ve leziz bir tarif.
Ben çok severek yemiştim dilerim deneyenler de aynı memnuniyeti alır.
Bu arada İGLO nun milföylerinin çıtırlığını ilk defa tattım gerçekten çok güzeldi.
Bundan sonra İGLO ile de milföylü tatlar yapmak gerekiyor.


Malzemeler:
  • 20 gr kuru domates
  • 5 dal taze kekik
  • 5 dal taze biberiye
  • 10 dal taze nane
  • 3 yemek kaşığı ziyah zeytin
  • 4 yaprak İGLO milföy hamuru
Hazırlanışı:
  1. Kuru domates,ziyah zeytin,taze biberiye,taze kekik ve taze naneyi ince kıyım doğrayın.
  2. Bir yaprak İGLO milföy hamuru üzerine doğradığınız malzemeleri ekleyin ve diğer milföy yaprağını üzerine kapatın.
  3. Merdane yardımıyla inceltilip istediğiniz şekli verin.180 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
Not:Zeytinli malzeme kalınca isteyen üstüne de biraz ekledi,bizimkilere de bizde üzerine biraz ekledik.

5 yorum:

  1. kesinlikle iglonun milföyu başka :)
    ellerinize sağlık canım:)
    cici günler..
    hayırlı iftarlar :)

    YanıtlaSil
  2. guvenilirdir heralde yaptiginiza ve tavsiye ettiginize gore.elinize saglik.Ece

    YanıtlaSil
  3. İglonun milföyünü denemedim,hep feast kullanıyorum.Denemek lazım,elinize ve fikrinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar,blogunuzu yeni keşfettim.Çok hoş tarifleriniz var ve çok keyifli..Milföye bayılırım,ellerinize sağlık..Deneyeceğim hemen..sizi takibe aldım..banada beklerim sevgiler.www.nurlumutfakta.blogspot.com

    YanıtlaSil

Supangle

Bu tatlıyı ne zaman yesem,yapsam annemin eski evimizin küçük mutfağında gösterdiği çaba hep aklıma gelir. Mikser,blender yok iken süzgeç...