Ben çok severek yemiştim dilerim deneyenler de aynı memnuniyeti alır.
Bu arada İGLO nun milföylerinin çıtırlığını ilk defa tattım gerçekten çok güzeldi.
Bundan sonra İGLO ile de milföylü tatlar yapmak gerekiyor.
Malzemeler:
- 20 gr kuru domates
- 5 dal taze kekik
- 5 dal taze biberiye
- 10 dal taze nane
- 3 yemek kaşığı ziyah zeytin
- 4 yaprak İGLO milföy hamuru
- Kuru domates,ziyah zeytin,taze biberiye,taze kekik ve taze naneyi ince kıyım doğrayın.
- Bir yaprak İGLO milföy hamuru üzerine doğradığınız malzemeleri ekleyin ve diğer milföy yaprağını üzerine kapatın.
- Merdane yardımıyla inceltilip istediğiniz şekli verin.180 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
mmmmmmm nefis kuzum eline sağlık:)))
YanıtlaSilkesinlikle iglonun milföyu başka :)
YanıtlaSilellerinize sağlık canım:)
cici günler..
hayırlı iftarlar :)
guvenilirdir heralde yaptiginiza ve tavsiye ettiginize gore.elinize saglik.Ece
YanıtlaSilİglonun milföyünü denemedim,hep feast kullanıyorum.Denemek lazım,elinize ve fikrinize sağlık.
YanıtlaSilMerhabalar,blogunuzu yeni keşfettim.Çok hoş tarifleriniz var ve çok keyifli..Milföye bayılırım,ellerinize sağlık..Deneyeceğim hemen..sizi takibe aldım..banada beklerim sevgiler.www.nurlumutfakta.blogspot.com
YanıtlaSil