16 Temmuz 2013 Salı

İGLO ile EKS'de leziz yemekler!

Ramazandan önce IGLO için EKS mutfak akademisinde yemekler pişirdik.
Sağolsun Tijen Aktay ve akademi çalışanları tarafından çok güzel ağırlandık ve de güzel yemekler pişirdik.
Balık çok sevdiğim için yaptığımız her 2 çeşit balık benim için güzel bir lezzetti.Zeytinli milföyler ise benim gibi zeytine ve domates kurusuna düşkün biri için enteresan bir tattı ki ben onları çok beğendim.İrmikli tatlı ise bugüne kadar denemediğim tarzda bir tatlı oldu.

Domates Soslu Somon

 Patates Salatalı Çıtır Çipura
Alttaki fotoğrafta salatası,2 balığı yanyana koymuştuk.

 Vişne Soslu İrmik Tatlısı

Kuru Domatesli ve Taze Baharatlı Milföy

IGLO ve Tijen Aktay'a buradan bir kez daha teşekkür ediyorum..
Tabi ki beni haberdar edip gitmeme vesile olan  Papatya Prenses'e ise defaatle teşekkürler.

2 yorum:

  1. Güzel bir akşamdı, hareketli ve lezzetli =)

    Ellerimize sağlık diyorum :))

    YanıtlaSil
  2. bende elinize sağlık diyorum :)
    papatyam anlatmıştı güzel bir akşammışşş :))))
    hayırlı ramazanlar canımmm :)

    YanıtlaSil

Supangle

Bu tatlıyı ne zaman yesem,yapsam annemin eski evimizin küçük mutfağında gösterdiği çaba hep aklıma gelir. Mikser,blender yok iken süzgeç...