Sağolsun Tijen Aktay ve akademi çalışanları tarafından çok güzel ağırlandık ve de güzel yemekler pişirdik.
Balık çok sevdiğim için yaptığımız her 2 çeşit balık benim için güzel bir lezzetti.Zeytinli milföyler ise benim gibi zeytine ve domates kurusuna düşkün biri için enteresan bir tattı ki ben onları çok beğendim.İrmikli tatlı ise bugüne kadar denemediğim tarzda bir tatlı oldu.
Domates Soslu Somon
Patates Salatalı Çıtır Çipura
Alttaki fotoğrafta salatası,2 balığı yanyana koymuştuk.
Vişne Soslu İrmik Tatlısı
Kuru Domatesli ve Taze Baharatlı Milföy
IGLO ve Tijen Aktay'a buradan bir kez daha teşekkür ediyorum..
Tabi ki beni haberdar edip gitmeme vesile olan Papatya Prenses'e ise defaatle teşekkürler.
Güzel bir akşamdı, hareketli ve lezzetli =)
YanıtlaSilEllerimize sağlık diyorum :))
bende elinize sağlık diyorum :)
YanıtlaSilpapatyam anlatmıştı güzel bir akşammışşş :))))
hayırlı ramazanlar canımmm :)